top-bg.jpg

Твоята личност. Нашето наследство.

Перфектното съчетание.

Развивай се с нас!

Да работиш в Starbucks

Очаквай повече от чаша кафе 

Още от самото начало Starbucks си поставя за цел да бъде различен вид компания. Такава, която не само почита кафето и богатството на традициите, но и носи усещане за свързаност. Ние сме не само страстни разпространители на кафе, но и на всичко останало, което съпътства едно пълноценно и удовлетворяващо изживяване в дома на кафето.

 

more than2 bg

Ние сме мястото за срещи в квартала, част от ежедневието - и не бихме могли да бъдем по-щастливи от това. Запознай се с нас и ще се убедиш: ние сме много повече от това, което приготвяме. Грижим се всичко, което правим, да е през призмата на човечността - от стремежа ни към най-висококачественото кафе в света до начина, по който взаимодействаме с нашите клиенти и общности, за да правим бизнес отговорно.

Всеки ден отиваме на работа с надеждата да постигнем две неща: Да споделим великолепно кафе с нашите приятели и да помогнем на общността да стане малко по-добра!

Това се случва милиони пъти седмично - онази уникална връзка, която се осъществява между бариста на Starbucks и клиента - чашата, която се подава през плота, усмивката, взаимодействието... това е връзка. Стараем се всичко, което правим, да е в почит към тази връзка - от ангажимента ни към най-висококачественото кафе в света до начина, по който се обвързваме с нашите клиенти и общността.

Нашата мисия

Да вдъхновяваме и подхранваме човешкия дух – човек по човек, чаша по чаша, квартал по квартал.

 

Предложения за работа

mission v2 BG v2

Нашите партньори, нашето кафе и нашите клиенти са от основно значение за Starbucks, дотолкова, че ние живеем според нашите ценности:

01 v2 bg
02

Създаваме култура на топлота и принадлежност, където всеки е добре дошъл.

Даваме най-доброто от себе си във всичко което правим с отговорност към резултатите ни.

Действаме с кураж, предизвиквайки статуквото и намираме нови начини да израстваме, като компания и като хора.

03
05 bg

Нашето присъствие се свързва с прозрачност, достойнство и уважение. Ние се ръководим от представянето си през призмата на човечността.

04 v2 bg

Нашата отговорност

От деня, в който отворихме първото си кафe през 1971 г., правим всичко възможно, за да спечелим доверието и уважението на нашите гости, партньори (служители) и местната общност. Как? Действаме разумно и правим това, което е добро за нашата планета и за всеки един от нас.

Обучение и развитие

Посветили сме се на това да насърчаваме, да се ангажираме и да инвестираме в развитието на нашите партньори.

Още от първия ден на сътрудничество с нас всеки нов партньор на Starbucks е заобиколен от изключителна грижа.training v3 bg

Обучението за позиция бариста продължава минимум три седмици. Това е подходящото време, за да научиш какво представлява работата на бариста както на теория, така и на практика. Това със сигурност намалява стреса и напрежението, които винаги съпътстват всеки, когато започва нова работа.

 

По време на цялото обучение нашите нови партньори са подкрепяни от специален ментор - бариста треньор. Неговата роля е да предава знания и да оказва подкрепа по време на първите стъпки в Starbucks.

 

Нашето обучение включва не само работа зад бара, но и обучение в клас, като например зареждащия с енергия семинар "Starbucks опит" и изпълненото със знания обучение "Кафе и лате арт". Допълването на придобитите знания се постига чрез провеждане на викторини и игри в рамките на нашата платформа за електронно обучение.

 

Но това не е всичко! Когато започнеш своето приключение Starbucks, ще получиш уникален подарък за добре дошъл - задължителен елемент за всеки партньор.


По време на обучението ще те заразим със страст към кафето, защото просто обичаме това, което правим!

 

 

Твоите придобивки

Международно развитие

Пакет от професионално обучение и реална възможност за развитие в структурата на AmRest.

Гъвкав график

Свобода на изразяване чрез дрескод, който подкрепя разнообразието.

Индивидуален подход

Работно време, съобразено с различните възможности - работни места на пълно или непълно работно време, по различно време на деня.

Здраве и безопасност

Сключена групова работна застраховка.

Цени специално за теб

Любимите ти продукти на Starbucks, KFC - АмРест, Burger King на много атрактивни цени.

Кафе пакети

Всеки месец по два пакета от любимото ти кафе на зърна Starbucks на специална цена.

Програма "Препоръчай приятел“

Бонуси за препоръчване на приятели.

Забавление на работното място

Забавление на работното място с нови приятели!

Екип

Работа в енергичен и сплотен екип.

Творчество и креативност

Работно място, където можеш да проявиш творчество и креативност.

Социални придобивки

Политика за бонуси и социални придобивки като мултиспорт, ваучери за храна и годишнини в компанията.