Дай най-доброто от себе си

Развивай се с нас!

Предложения за работа

Кариера в Starbucks

Работата в Starbucks кафе се отличава от всяка друга работа. Изграждаш истински моменти на връзка с нашите клиенти и променяш деня им. Ще създаваш вкусни напитки и ще градиш взаимоотношения с нашите клиенти (опознавайки любимата им напитка), както и с твоите колеги - партньори. Ние предлагаме страхотни придобивки и среда, която е наистина приветлива. Ще имаш и възможности за доброволческа дейност в общността, за да се грижиш и допринасяш за общото благо на районите, от които сме част.

Свържи се с нещо по-голямо

  • Бариста

  • Супервайзър

  • Заместник управител

  • Управител

Бариста

Като бариста ще отговаряш за предоставянето на бързи и уникални услуги за нашите гости, отлично качество на продуктите и ще поддържаш стора в идеална чистота. Ще станеш част от нашия екип, който има две цели всеки ден: споделяне на страхотно кафе с приятели и усмивка, за да вдъхновяваш другите!

Супервайзър

Супервайзърът е отговорен за една от двете области: продукт или фасилити (управление и поддръжка на оборудване). Продуктовият супервайзър се грижи за най-високото качество на продуктите и спазва стандартите за тяхното приготвяне. Планира доставки, анализира продажбите и постигнатите резултати. Ролята на фасилити супервайзъра е да гарантира, че заведението се представя в най-добрия си вид. Грижи се за спазването на стандартите за чистота, правилната работа на оборудването и изгражда взаимоотношения с доставчиците на услуги по поддръжка. Супервайзърът планира фиксирани разходи и анализира постигнатите резултати. Провежда обучение в зоната си на отговорност на партньорите, управлява смяна и работи зад бара, като осигурява всеки ден възможно най-добрата работна атмосфера.

Заместник управител

В Starbucks заместник управителят е така нареченият мениджър "хора", т.е. човекът, който отговаря за нашите партньори. Неговата основна задача е да изгради екип, да обучава и мотивира, благодарение на което обслужването на гостите в заведението да е на най-високо ниво. Той се стреми да наема най-добрите хора на правилните позиции. Набира партньори, които заразяват с усмивката си и зареждат с положителната си енергия нашите гости. Той или тя отговаря и за създаването на графици, планирането и контрола на разходите за труд, както и за анализа на постигнатите резултати. Управлява смени, работи зад бара и създава работната атмосфера. Ключът за неговия успех е в перфектното опознаване на всички партньори.

Управител

Управителят на заведение осигурява отлично обслужване на клиентите и най-високо качество на продуктите, като същевременно поддържа оптимални нива на разходите. Задачите му са насочени към две области: изграждане на отношения с гостите и стимулиране на продажбите. Отговаря за локалния маркетинг, съобразен с дейностите на бранда и стратегията на AmRest. Изгражда взаимоотношения и се ангажира с партньорство с местната общност. Отговаря също така за планирането на продажбите, анализа на резултатите и постоянно търси нови решения. Управителят се развива непрекъснато и осигурява постоянно усъвършенстване на своя екип. Той / тя прекарва по-голямата част от работното си време с партньорите си зад бара, където всеки ден се грижи за удовлетвореността на своите гости.

Подготовка и обучения

Всички наши партньори в търговските ни обекти започват кариерата си при нас, като преминават въвеждаща програма за обучение в зависимост от ролята си. Програмите за обучение в заведенията се водят от нашите невероятни инструктори и треньори и имат за цел да те потопят в културата на Starbucks и да те подготвят за успех. Тези програми за обучение се провеждат в нашите заведения и дават възможност на партньорите да се учат на работното място, подпомагани от своя мениджър.

 

 

01 bg

Бариста основи

Ставаш квалифициран бариста, който доставя перфектния продукт и прави всеки момент правилен за всички наши клиенти по всяко време.

Бариста треньор

Развиваш способностите си в много области на подготовката и професионалното усъвършенстване.

02 bg

Ключов партньор

Научаваш се как да управляваш и мотивираш своя екип.

03 bg

Супервайзър

Ставаш експерт в една от двете области: продукт или фасилити и се убеди колко си добър при планиране на заявки или управление на разходи.

04 bg

Заместник управител

Разширяваш знанията си в областта на човешките ресурси, запознавайки се с подбора и набирането на персонал, методите за мотивация на екип, трудовото законодателство или планирането на график.

05 bg v2

Управител

Научаваш се как да управляваш бизнес, като отговаряш за планирането на бюджета, анализа на разходите и стимулиране на продажбите в твоето заведение.

Бариста шампионат

Отличаваме нашите "истински майстори", като провеждаме ежегодния шампионат на Starbucks за баристи. Това е начин да отпразнуваме това, което нашите баристи правят през целия ден, всеки ден. Това е техният шанс да демонстрират страстта и възхищението си към кафето и да покажат уменията си.

Шампионатът е разделен на три категории:
  • Бариста умения

  • Авторска напитка

  • Персонална дегустация на кафе

Баристите демонстрират уменията си в областта на лате арт, създават собствени напитки с помощта на съставки, които се предлагат в Starbucks, и представят дегустации на кафе. Всяка дегустационна сесия може да включва съчетаване на храни, музика и всякакви други сетивни преживявания, които подобряват усещането за кафе.